06 1 2804467
Telefon: +36 1 280 4467

asc bn erismann grandeco marburg ps rasch komar

Vásárlási feltételek

A webáruházban szereplő árak forintban értendőek, és a törvényben előírt 27 % Áfa-t tartalmazzák, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel.A tapétákról készült képek nem minden esetben adják vissza a valós szint illetve struktúrát.

 A Fancywall Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: eladó) kizárólag az alábbiakban megadott általános szerződési feltételek szerint értékesít, amelyet a megrendelő, az általa küldött megrendeléssel elfogadottnak tekint. Ettől eltérő feltételeket, kizárólag abban az esetben fogad el eladó, amennyiben azt írásban visszaigazolta. Eladó nem vállal felelősséget azon tévedésekért, melyet a megrendelő a megrendelés során követ el.

Jelen általános szerződési feltételek az Fancywall Kft. és a vele szerződéses kapcsolatba lépő megrendelő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
Eladó fenntartja a jogot, hogy jelen általános szerződési feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az általános szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az általános szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg eladó a Webáruház-szolgáltatást biztosítja. Jelen általános szerződési feltételek megrendelő által történő elfogadása, a Webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a megrendelő a szolgáltatást igénybe veszi.

 A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik 9-17 óra között, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel. A megrendelés feldolgozására megjelölt időponton kívül is van lehetőség a megrendelések leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

A teljesítési határidők: a helyszínen raktározott termék esetében 2-3 munkanap, a más országból rendelt termék esetében 3-4 hét is lehet, de jellemzően 2 hét.

Ha olyan terméket vásárolna ami az adott pillanatban nincs a raktárainkban és az egy későbbi gyártási idő miatt nem beszerezhető az adott pillanatban, igényéről rendelést adhat le, amint lehetőségünk nyílik rá, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailen és tájékoztatjuk a gyártás időpontjáról. Ön a tájékoztatás után eldöntheti, hogy megvárja a gyártási idő utáni szállítást vagy vissza kéri a vásárlási összeget, melyet 3 munkanapon belül visszautalunk Önnek. Felhívjuk a figyelmét, hogy késedelmes gyártói szállításból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A megadott szállítási idők rajtunk kívül álló okok miatt változhatnak! Ezen problémákról lehető legkorábban tájékoztatjuk a megrendelőt.

Vásárlás menete:
Megrendelni csak azokat a  termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetőek. Adja meg a számlázási adatokat és jelölje ki a fizetési formát. Esetleges megjegyzéshez írjon a "megjegyzés" boxba, majd kattintson a megrendelem gombra.
Helytelen email cím megadása esetén a program a megrendelést nem küldi el a webáruház felé!
A megjegyzés rovat kivételével minden mezőt ki kell tölteni!
A megrendelést kollégáink, ha szükséges, telefonon is visszaigazolják és pontosítják, valamint tájékoztatást nyújtanak, ha a kért termék nincs raktáron!


A  rendeléshez szükséges adatok:


Fizetési módok:
- A teljes összeg előreutalása futárszolgálati díjjal együtt.
- Rendelést kizárólag 50% előleg átutalása esetén tudjuk feldolgozni, a fennmaradó összeg utánvéttel is kiegyenlíthető.
- 30 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a szállítás kedves vásárlóinknak Magyarország egész területén.


Megrendelés visszaigazolása, elfogadása, törlése:
A megrendelés leadásakor a megrendelő felé azonnal értesítést küld a webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. A megrendelés leadását követő 48 órán belül munkatársunk elküldi a megrendelő részére elektronikusan a rendelés elfogadását, vagy az elutasítását (készlethiány, egyéb ok). Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő előzetes egyeztetést követően teszünk.
Átutalásos fizetés esetén e-mail-ben külön értesítést kap, a végösszegről, a bankszámlaszámról és a termék várható szállítási idejéről. Ekkor a jelzett összeget,(a termék árát és szállítási költséget) át kell utalni a megadott számla számra.
>
Szállítási díjak:
DPD futárszolgálat: 1600 Ft
Utánvét esetén:    +500 Ft


Átvételi mód, fizetés:
Futárszolgálattól,fizetés készpénzzel vagy kártyával.

www.kispestitapetabolt.hu webáruházunkban ingyenes szállítással megrendelhető termékek esetén, megrendelőnek a termék vételárát, a szállítás megkezdése előtt teljes egészében ki kell egyenlítenie a Fancywall Kft. részére. Sikertelen kézbesítés illetve a megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés költséget, valamint az újraküldés költségét minden esetben a megrendelőt terhelik

A küldemény átvételekor a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Sérült csomagot ne vegyen át! Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméke(ke)t ne vegye át! Utólagos jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A számlát és a termékhez kapcsolódó használati útmutatót, egyéb információs anyagot a csomagban mellékeljük.

Garancia:
Garanciával kapcsolatos igényét a hatályos jogszabályi környezet figyelembevételével a forgalmazónál írásban teheti meg.


Vásárlástól való elállás:


Adatvédelem:
 A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki,nem tároljuk.


Felelősség korlátozása:
Fancywall Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:


A szerződéses jogviszony létrejötte kötelező érvényű szerződéses jogviszony a szerződő felek között az alábbi feltételek együttes teljesülése esetén jön létre:

1. A megrendelő elektronikus úton leadta megrendelését - melynek tartalmaznia kell a megrendelt áru adatait, mennyiségét és a választott fizetési módot - ajánlatot kér a Fancywall Kft.-től a megjelölt termékek leszállítására

2. A Fancywall Kft. a rendelés beérkezését követően a megrendelő ajánlatkérő megkeresése alapján - ajánlatot tesz a megrendelő által megrendelni kívánt termékek leszállítására, melyben megjelöli a termékek vételára mellett a szállítás várható időtartalmát és költségeit is.

3. A felek közötti szerződéses jogviszony a Fancywall Kft. által elektronikus úton megküldött 2. pontban körülírt ajánlata, megrendelő általi elfogadásával jön létre, melyet a megrendelő, az ajánlattevő e-mailben megküldött ajánlat elfogadásáról szóló nyilatkozat Fancywall Kft. részére történő megküldésével eszközöl.